workshops

ManifestatioN
nå i mål med dine ønsker og drømme

11/9 & 12/9 2021      kl. 9.30-16.00     Huset Sanitas Hillerød

  • Weekend workshop
  • 11/9 & 12/9 2021
  • kl. 9.30-16.00
  • Huset Sanitas Hillerød

En workshop for dig som ønsker at sætte skub i dine små som store ønsker og drømme – at opløse blokeringer der hindrer dig – og at få spirituelle værktøjer og redskaber til din proces med at nå dertil. Der vil blive taget udgangspunkt i et konkret ønske/drøm du har, som der arbejdes med over weekenden. 

Test & træn dine spirituelle clairvoyante evner

6 tirsdage     kl. 17.30-20.30     start 14/9-21      afholdes i København

  • 6 tirsdage
  • kl. 17.30-20.30
  • start 14/9-21
  • København

Dette program er sammensat for dig, som vil vide mere om den spirituelle verden, og som er nysgerrig på hvorvidt de “sære” hændelser og intuitive fornemmelser du oplever, er af clairvoyant spirituel karakter. Måske ved du allerede, at du har særlige/sensitive evner – og ønsker at vide mere om, udforske og udvikle dem.

planlægningen af kommende workshops og mini-kurser er igang

 

Nuværende planer for kommende workshops og mini-kurser:

SPIRITNESS i hverdagen / styrk din intuition

En workshop over flere gange, hvor Du får anvisninger, metoder og redskaber til at udforske og udvide din spiritualitet, træne gennem spiritness, og skabe øget balance mellem Krop, Sind, Emotioner, Ånd/Spirit.

TAROT- og ORAKELKORT intuitiv trækning og læsning

En 3 timers workshop, som flere andre tidligere har haft glæde af. Du får råd, anvisninger og mine personlige erfaringer med brugen af tarot- og orakelkort, så det nytter noget og samtidig ikke “stikker af”.

STRESS AF med SPIRITNESS

I en hverdag med forpligtelser, job, familie og en masse logistik der skal gå op, oplever vi ofte at mængden af opgaver overstiger vores energi – så vi ramler ind i perioder med stress. Workshoppen er for dig, som mærker til et øget pres, har brug for at kunne geare ned, og vil undgå/forebygge at Du træder videre op ad stress-stigen.

 

Har du spørgsmål eller ønsker til en af disse workshops er du meget velkommen til at skrive til mig.

Kan du fx samle en gruppe med et fælles ønske for en workshop, finder vi også ud af dét. 

Til kalenderen er klar

ha´ det smukt