anbefalinger

saina Jebelli

“Jeg har gennem hele mit liv været draget af clairvoyance. Men aldrig har jeg mødt en så dygtig og fintfølende clairvoyant som Dorthe. Hendes evne til at kunne beskrive og forklare fremtidige dilemmaer og livsvigtige beslutninger, efterlader mig hver gang med den vildeste wauwfølelse. 

Dorthes menneskelige omsorg og empati skinner igennem hendes sessioner. Og jeg føler efter alle mine sessioner hos hende – at min sjæl er blevet strøget blidt til ro af hendes fantastiske evner. 

Jeg giver Dorthe mine allervarmeste anbefalinger.

Og siger tak for at hun beriger os andre med et hun kan!”

SARA MØRCH

“Fem ud af fem stjerner! 

Kan ikke andet end at anbefale Dorthe. 

Jeg har nu haft flere sessioner over telefonen, og bliver slået omkuld hver gang. Utroligt så dygtig Dorthe er til at stille ind på én! …og kortene rammer hver gang!

Jeg har ikke andet end roser at give!”

vibe bendix

“WOW – jeg sidder nærmest her med håret blæst tilbage! Dorthe er godt nok grundig, må jeg sige. Hun kom rundt om alle de essentielle ting i mit liv lige nu. 

Jeg kan i sagens natur ikke vide, om de ting hun fortlate om min (mulige) fremtid, kommer til at ske. Men jeg kan sige, at hun var så meget spot on i nogle af hendes ordvalg om min nutid. Hun fortalte fx om at flytte rundt på potteplanter – det har jeg gjort i dag! Dorthe nævnte også noget om en samarbejdspartner – det har jeg lige fået. På baggrund af blandt andet disse eksempler, har jeg tiltro til de andre ting, hun fortalte mig om. 

Så kæmpe ros til Dorthe for et super fint stykke arbejde. Hun er eminent og har min varmeste anbefaling! Tak <3″

Anne B. Andersen

“Ikke nok med, at Dorthe Parsberg er en kær veninde, så er hun en yderst dygtig og nærværende clairvoyant.

Hvis der er noget i livet, der optager dig, bider lidt, forvirrer dig eller står med beslutninger, kan en kontakt til hende være et godt bud. 

Jeg anbefaler hende – og ikke fordi hun er min veninde – men fordi hun med sine tarotkort og spirituelle indsigt har set ting, som har fået mig til at tabe vejret, på den helt særligt betagende måde…”

Zaphira L.V. Hamann

“Jeg har på nuværende tidspunkt haft 3 sessioner over telefon med Dorthe, og må sige at jeg bestemt ikke er skuffet.

Dorthe er virkelig dygtig og professionel, og rammer SPOT ON!

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg vil benytte mig af hendes ekspertise.”